VACATURE TIMMERMAN

Voor uiteenlopende timmer- en bouwwerkzaamheden zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken.

Wij bieden een open en prettige werksfeer. Uiteraard ontvang je een passend salaris bij de ervaring en deze functie. Dus wil jij meegroeien met onze organisatie en een vaste baan? Lees dan snel verder…

Jouw kwaliteiten
Jij maakt het team compleet als je een afgeronde timmeropleiding en/of relevante werkervaring hebt. Natuurlijk ben jij een aanpakker en heb jij een pro-actieve en flexibele instelling. Ben jij ook die timmerman die blij wordt van zowel nieuwbouw als renovatie? Dat komt dan goed uit, want met oog voor detail pak jij iedere klus met beide handen aan. Met jouw bouwkundige inzicht kan jij zowel in teamverband als zelfstandig goed werken en weet jij binnen de gestelde planning de klus te klaren. Kortom, jij bent buitengewoon handig!

Interesse?
Herken jij jezelf hierin en krijg jij bij het lezen van bovenstaande al zin om bij ons aan de slag te gaan? Dan hoef je nog maar één ding te doen:
– Stuur ons een mail met jouw gegevens (CV) en met tenminste 1 goede reden waarom wij samen met jou moeten bouwen aan de toekomst!

info@assenbouw.nl

t.a.v. Eloy Assen

06- 41255574