Een krachtige samenwerking

Mensen waar je op kunt bouwen. Dat is precies waar ons team voor staat. Met onze jarenlange ervaring in de bouw en samenwerking met elkaar zijn we geolied team en goed op elkaar ingespeeld, kennen elkaars kwaliteiten en zorgen wij ervoor dat deze optimaal benut worden tijdens uw bouwproject.

Verbouwen zonder zorgen

U geniet nog meer van uw nieuwe woning, bedrijfspand, nieuwe keuken, badkamer, aanbouw, dakkapel of gerenoveerd project als u met plezier kunt terugdenken aan de (ver)bouw(ing). Daarom doen wij er alles aan om de werkzaamheden vlot en met zo min mogelijk overlast te laten verlopen. En natuurlijk binnen de begroting. We maken van tevoren duidelijke afspraken en vertellen u precies hoe we te werk zullen gaan. Tijdens de werkzaamheden houden we u steeds nauwgezet op de hoogte van de voortgang en de planning. De enige verrassing achteraf is hoe mooi het is geworden!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij hebben een aantal van onze veelzijdige projecten voor u op een rijtje gezet op onze portfolio-pagina. Klik hier om onze realisatieprojecten te bekijken.

 

 


 

Bouwkosten indicatie?

Begin direct met de offerte aanvraag!
Stuur een e-mail of bel:

info@assenbouw.nl
0641255574

Assen Bouw- en Klusbedrijf Hardenberg
Blanckvoortallee 11
Hardenberg, 7773 AH