Home

Van tekening tot realisatie

Welkom bij Assen Bouw, uw partner en aannemersbedrijf vanaf het allereerste moment van uw bouwproject. Onze betrokkenheid begint met een verkennend gesprek, waarbij we de verwachte kosten in kaart brengen en eventuele schetsen opstellen. Zodra het startschot voor uw project is gegeven, nemen wij het volledige beheer van het bouwproces op ons, van concept tot realisatie, inclusief ontwerptekeningen en kostenberekeningen. Wij passen ons flexibel aan uw wensen aan gedurende het hele proces, zodat uw project tot in de kleinste details aan uw verwachtingen voldoet. Kortom, u kunt rekenen op vakmanschap en een dienstverlening zoals u die van ons mag verwachten.

Waarom Assen Bouw?

Betaalbare aannemer.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Bij ons leveren we vakmanschap zonder uw budget te breken.


 We werken naar kwaliteit.

Bij Assen Bouw is kwaliteit een punt dat hoog bovenaan staat. Particuliere en zakelijke panden verdienen een goede en strakke uitstraling. Dus mooi ontwerp. Strak budget.


 Eerlijk en betaalbaar.

Onze kernwaarde is eerlijkheid, en we koesteren integriteit bij de voltooiing van al onze projecten. Assen Bouw staat garant voor topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Ons motto luidt: Als we iets doen, doen we het goed. Altijd.

We doen wat we beloven.

Gewoon omdat we zo zijn en we goed zijn in wat we doen. We doen geen beloftes die we niet waar kunnen maken. We streven er namelijk altijd naar om uw idee tot werkelijkheid te brengen. Ons team is thuis op vele bouwgebieden, zoals: renovatie, timmerwerk, metselwerken of een complete verbouwing/nieuwbouw.

Wie zijn wij?

Assen Bouw, uw bouwpartner in de regio. Ons veelzijdige dienstenaanbod omvat nieuwbouw, verbouw, renovatie, timmerwerk, metselwerk, badkamerrenovaties, overkappingen en deskundig advies. Bij Assen Bouw zetten we ons in voor topkwaliteit en uitstekende service. Wij kijken er naar uit om met u kennis te maken.

Deelname TV programma: Van Woonvilla naar Droomvilla

Op zondag 12 september om 17.30 uur op RTL4, begon het nieuwe seizoen (seizoen 10) van het televisieprogramma “Van Woonvilla naar Droomvilla.” In deze reeks waren wij ook te zien!

In de aflevering van 12 september namen Elroy Assen, Bertram Terpstra, Pauline Jorritsma en Jeroen Overmars je mee in de wereld van design, architectuur, interieur en het complete bouwtraject van een villa die onlangs was opgeleverd. Op die zondag 12 september trapten we af en was er aandacht voor dit nieuwe project, van schets tot het uiteindelijke resultaat.

Heb je de aflevering gemist? Je kunt hem terugkijken op RTLXL, Videoland, of op de website www.vanwoonvillanaardroomvilla.nl/afleveringen 

Wij nemen alle zorg uit handen. En dat doen we. Het hoort bij ons werk. Omdat we het altijd doen, weten we waar we aan beginnen.