Welkom bij Assen Bouw, uw aannemersbedrijf in Hardenberg

Welkom bij Assen Bouw-en klusbedrijf, uw partner en aannemersbedrijf vanaf het allereerste moment van uw bouwproject. Onze betrokkenheid begint met een verkennend gesprek, waarbij we de verwachte kosten in kaart brengen en eventuele schetsen opstellen.

Projecten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

“Assen Bouw staat garant voor topkwaliteit tegen een betaalbare prijs’’

Zodra het startschot voor uw project is gegeven, nemen wij het volledige beheer van het bouwproces op ons, van concept tot realisatie, inclusief ontwerptekeningen en kostenberekeningen. Wij passen ons flexibel aan uw wensen aan gedurende het hele proces, zodat uw project tot in de kleinste details aan uw verwachtingen voldoet. Kortom, u kunt rekenen op vakmanschap en een dienstverlening zoals u die van ons mag verwachten.

Bekend van Woonvilla naar Droomvilla op RTL4

Bouw je toekomst met ons!

Ben jij iemand die de handen uit de mouwen steekt en altijd al de fijne kneepjes van het vak als bouwvakker/timmerman of interieurbouw heeft willen leren? Zoek niet verder! Wij zijn een erkend leerbedrijf in de (interieur)bouwsector en bieden een unieke kans voor een leerling bouwvakker/timmerman om praktijkervaring op te doen en te groeien in een dynamische en leerrijke omgeving.